Snoop Dogg vapaaksi ilman syytteitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon Heathrowin lentokentällä ryhmänsä kanssa riehunut ja siellä pidätetty hiphop-tähti Snoop Dogg pääsi vapaaksi eilen. Hän ei saa tapahtumista kutsua oikeuteen, sillä tähti selvisi kahakasta ilman syytteitä.

Snoopin joukkion aloittamassa joukkotappelussa loukkaantui seitsemän poliisia. Poliisi pidätti kuusi riehujaa. Osa pidätetyistä voi saada joukkotappelustaan syytteet viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Riehuminen alkoi, kun 30 hengen ryhmää ei päästetty Snoopin mukana British Airways -yhtiön ensimmäisen luokan odotustiloihin. Ryhmä oli matkalla Etelä-Afrikkaan, joten Snoop joutui peruman Vapauden Päivän keikkansa maassa.

British Airways langetti tapahtumien johdosta koko ryhmälle porttikiellon yhtiön lentokoneisiin.