Liv Tyler lopettaa näyttelemisen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Liv Tyler harkitsee vakavasti uranvaihtoa. Rocktähti Steven Tylerin tytär haluaisi jättää näyttelemisen ja aloittaa täysin uuden elämän yrittäjänä. Hänen aviomies Royston Langdonin suunnitelmissaan onkin oman terveyskylpylän avaaminen.

28-vuotias tähti synnytti perheeseen puolitoista vuotta sitten Milo-pojan, minkä jälkeen hän oli pitkään äitiyslomalla. Parhaillaan hän näyttelee Empty City -sarjassa, joka kertoo 9/11 terrori-iskuista.

– Roy ja minä suunnittelemme aika-ajoin myyvämme talomme ja muuttavamme pois Hollywoodista. Voisimme muuttaa maalle ja avata oman terveyskylpylämme ja ravintolamme. Rakastan kokkausta ja hieromista, Liv kertoi.

Synnytyksen jälkeen Liv Tyler ei ole halunnut pudottaa raskauden aikana kasvanutta painoaan. Hänen mielestään monet julkkisäidit antavatkin faneilleen epärealistisen kuvan nopeasta painonpudotuksesta.