Kylie Minogue laajentaa paratiisiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintasyövästä jo hyvää vauhtia toipuva poptähti Kylie Minogue on laajentanut Australiassa sijaitsevaa henkilökohtaista paratiisiaan. Kylie on nimittäin ostanut kahdeksan hehtaaria maata omistamansa asuntonsa ympäriltä.

Kylie omisti jo aiemmin suurehkon maa-alueen asuntonsa ympäriltä, mutta on nyt halunnut varmistaa yksityisyytensä hankkimalla lisää ”suoja-aluetta”. Asunto sijaitsee saarella, jonne pääsee vain meriteitse lautalla. Aussipopparin asunto on sisustettu ranskalaiseen tyyliin hänen miehensä Olivier Martinez toivomuksesta.

– Maapallolla on vain muutamia paikkoja, jotka ovat vielä rauhallisempia ja turvallisempia, Kylien naapuri kehui australialaiselle Herald Sun -lehdelle.

Australiasta on kuulunut myös huhuja pariskunnan lähestyvistä häistä, mutta tiedoille ei ole saatu vahvistuksia popparilta tai lähipiiriltä. Huhujen mukaan pariskunta olisi kuitenkin avioitumassa juuri kyseisellä saarella myöhemmin tänä vuonna.