East 17 haastoi jälleen Take Thatin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poikabändi East 17 on aloittanut uudelleen nokittelunsa Take That -yhtyeen kanssa. Bändin keulahahmo Tony Mortimer kumppaneineen on nyt syyttänyt Teikkareita esimerkiksi uudeksi versioksi Village People -yhtyeestä.

East 17 syytti yhtyettä myös Robbie Williamsin menestyksellä ratsastamisesta.

– Kuinkahan paljon Take That kiinnostaisi, elleivät he olisi käyttäneet Robbie Williams -korttiaan, Mortimer sanaili katkerana.

Mortimer kumppaneineen eivät saa kuitenkaan kovin suurta palstatilaa syytöksilleen, sillä yhtyeiden menestystä ei voi edes verrata toisiinsa. Take That myi äskettäin 250.000 keikkalippuaan vain puolessa tunnissa, kun East 17 puolestaan sai juuri ja juuri myytyä loppuun yhden klubikeikan Lontoon Shepherds Bush Empiressä.