Lost-sarja kuohuttaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost-sarjan näyttelijät Michelle Rodriguez ja Cynthia Watros jäivät molemmat kiinni rattijuopumuksesta samana päivänä ja Rodriguez tuomittiin teostaan viideksi päiväksi vankeuteen. Sarjan fanit ovat nyt ihmeissään uusimman jakson yllättävästä juonenkäänteestä, joka näyttäisi liittyvän kyseisiiin tapahtumiin.

HUOM! Siirry nyt seuraavaan uutiseen, mikäli haluat pitää jännityksen siihen saakka kunnes jakso nähdään Suomessa. Juttu sisältää juonipaljastuksen.

Keskiviikkona Yhdysvalloissa nähdyssä Two for the Road -nimisessä jaksossa kaksi roolihahmoa kuolee saarella käydyssä tulitaistelussa. Ammuttujen roolihahmojen näyttelijät olivat juuri Michelle Rodriguez ja Cynthia Watros, jotka ovat olleet runsaasti esillä mediassa rattijuopumuksistaan.

Sarjan vastaavan tuottajan Damon Lindelofin mukaan kyseessä on kuitenkin pelkkä sattuma. Huhut Rodriguezin roolihahmon tulevasta kuolemasta levisivät kuitenkin heti rattijuopumuksesta kertovien uutisten jälkeen.

– Se on pelkkää huhupuhetta ja spekulaatiota. Lostin tarina on pääosassa, eikä yksikään hahmo voisi kuolla sarjassa muuten kuin tarinaa tukeakseen, Lindelofin kertoi TVGuide.com lehdelle.

– Michelle ja Cynthia pidätettiin samana iltana rattijuopumuksesta. Meillä oli tulossa juonenkäänne, jossa heidän roolihahmonsa ammutaan samaan aikaan, joten se voi näyttää siltä, että sarjan tuottajat haluavat sanoa ”Älä aja juopuneena!”, Lindelof lisäsi.

Lostin epävirallisella lost-tv.com -fanisivustolla sarjan fanit ovat kuitenkin varmoja jakson tapahtumien liittymisestä näyttelijöiden siviilielämässään tekemiin rikoksiin. Michelle Rodriguez joutuu tänään perjantaina vastaamaan oikeudessa myös ehdonalaisrikoksestaan.