Poikabändin keulahahmo kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

98 Degrees -poikabändissä vaikuttanut Jeff Timmons on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta ja ajokortitta-ajosta. Jessica Simpsonin ex-miehen Nick Lacheyn kanssa yhtyeen keulahahmona ollut Timmons pidätettiin viime kuussa Floridassa.

Entinen tähti pysäytettiin hänen ajettuaan ylinopeutta. Hänen katseensa oli ”lasittunut” ja hän kertoi poliisille juoneensa paljon alkoholia. Todellisuudessa hän oli kuitenkin juonut vain kaksi olutta, uutistoimisto AP kertoi.

Jeff Timmonsilla oli kyydissään kaksi matkustajaa, jotka olivat myös niin sanotusti juhlakunnossa. Toinen miehistä oli The Daily Buzz -ohjelman juontaja Mitch English. Seurue oli liikkeellä hänen Mercedes-Benz -autollaan.

Timmons odottaa oikeuden istuntoa vapaalla jalalla.