Poliisi suojelee julkkiksia Malibussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson on julistanut Kaliforniassa sijaitsevan Malibun parhaaksi asuinpaikaksi julkkiksille. Andersonin lisäksi alueella asuu kymmenittäin maailmankuuluja tähtiä, joista tunnetuin on ehkä poppari Britney Spears.

Parhaaksi paikaksi Malibun tekee paikallinen poliisi, joka auttaa asukkaita parhaansa mukaan esimerkiksi ajamalla paparazzeja pois alueelta. Andersonin mukaan poliisi näkee vaivaa pitääkseen valokuvaajat poissa julkkisten kotien lähistöltä. Tämä on ollutkin osasyynä siihen, että alueelle muuttaa koko ajan enemmän megatähtiä.

– Minulla on mahtavat välit paikalliseen polisiin. He ovat auttaneet ongelmia aiheuttavien ihmisten poistamisessa ja jopa karkoittamisessa alueelta. Poliisin läsnäolo näkyy myös kouluissa ja lasten urheilutapahtumissa, Pamela Anderson kertoi People-lehdelle.

– Toivoisin, ettei kukaan ostaisi juorulehtiä, koska silloin näillä hulluilla ei olisi töitä. Jokainen voi ottaa mukaansa kameran ja alkaa kuvata. He eivät kuitenkaan tiedä, että heitä tarkkaillaan. Jokainen joka tulee Malibuun pahoissa aikeissa, joutuu kohtaamaan sen seuraukset.