Mies on Eva Longorian pakkomielle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria on rankattu maailman kauneimpien naisten joukkoon. Viihdelehti Staran haastattelussa Longoria kertoi suhteestaan miesystäväänsä Tony Parkeriin, josta voisi puhua loputtomiin.

– Tony on minulle kuin pakkomielle! Rakastan hänen suudelmiaan. Tony on todella romanttinen ja erittäin luova antaessaan minulle lahjoja. Hän ei anna koskaan kukkia, koska saan niitä jo niin paljon muualtakin. Jouluna hän suunnitteli minulle kierre-timanttiriipuksen. Se on itse asiassa numero yhdeksän, joka on hänen numeronsa. Tony soitti eräälle hyvälle ystävälleni, jotta voisi yllättää minut täydellisesti, Eva Longoria kertoi Staralle.

– Itse yllätän Tonyn aina kun palaan kotiin Texasiin, jossa käyn ainakin muutaman kerran viikossa. Kerron hänelle aina, etten pääse kotiin viikonlopuksi ja sitten kun ilmaannun sinne, hän ilahtuu tosissaan. Valmistan hänelle usein myös yllätysillallisia. Fondue on ranskalainen ruoka, ja kun valmistin sitä Tonylle, hän ei olisi voinut olla iloisempi. Tie hänen sydämeensä kulkee ehdottomasti vatsan kautta!

Näyttelijä Jamie Foxx ja Eva Longorian poikaystävä Tony Parker ovat hyviä ystäviä. Ranskalainen Parker tuottaa parhaillaan levyä yhdessä Foxxin kanssa.

Lue Eva Longorian koko haastattelu tästä!