Paska esiintyy Heinolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinolassa kolmatta kertaa järjestettävä Heinolan Valot -festivaali alkaa vauhdikkaasti huonon musiikin teemaillalla torstaina 27. heinäkuuta.

Ensimmäisen illan pääesiintyjäksi on kiinnitetty maineikas Paska-yhtye, eli Ari Peltonen. Yhden miehen yhtye hajosi aikanaan ”yhtyeen sisäisiin erimielisyyksiin”, mutta keikkailee jälleen. Peltonen juonsi 90-luvulla Radiomafian iltaohjelmaa.

Samaisen teemaillan muut huonot esiintyjät valitaan kilpailulla, joka käynnistyy kesäkuussa. Kilpailun huonoimmat yhtyeen pääsevät keikalle tapahtumaan. Lisätietoja kilpailusta osoitteessa www.heinolanvalot.net.

Paskan lisäksi Heinolassa nähdään myös muun muassa Olavi Uusivirta, Viikate, Blake, Wiidakko, Private Line ja Flinch. Tapahtuma järjestetään siis 27. – 30. heinäkuuta.