Kanye West varasti auton?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen kesällä saapuva jenkkitähti Kanye West on haastettu oikeuteen petoksesta. Häneltä vaaditaan nyt 53.747 dollarin korvauksia vuokraamansa auton palauttamatta jättämisestä.

Kanyen käräjille haastanut DCFC Trust -yritys ilmoitti, että artistin yritys hankki heiltä Mercedes G500 leasing-auton syyskuussa 2002, eli neljä vuotta sitten. Auton sopimus loppui kuluvan vuoden tammikuussa, mutta autoa ei ole palautettu. Westin yritys Konman Entertainment Inc lopetti kuitenkin maksut sopimuksen loputtua.

Auton vuokrahinnaksi oli sovittu 1.295 dollaria kuukaudessa. Nyt yritys vaatii oikeusteitse auton koko hintaa sekä maksamattomia vuokria korkoineen. Kanyen yritys voi saada tuomion petoksesta tai jopa autovarkaudesta, mikäli autoa ei palauteta.