Kelly Osbourne deittailee näyttelijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbornen perheen nuorin artisti Kelly on bongattu uusi mies käsipuolestaan. Paparazzikuvien perusteella hän deittailee nykyisin näyttelijä Kevin Zegersiä, joka on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo mittavan uran televisiossa ja valkokankaalla.

Edellisen kerran Kevin Zegers nähtiin Suomessa valkokankaalla elokuvassa Transamerica.

Ozzy Osbournen tytär on vaihtanut viime aikoina miestä usein, sillä hänen suhteensa ovat jääneet kovin lyhyiksi. Viimeksi hän erosi The Used -yhtyeen keulahahmosta Bert McCrackenista. Nykyinen suhde näyttää jo astetta vakavammalta, sillä Kelly antaa Kevinin ajaa jopa hänen kallisarvoista Bentley-loistoautoaan.

– Normaalisti hän ei anna kenenkään ajaa autollaan. Tämä on ehdottomasti hyvä merkki, Kellyn ystäväpiiri kuiskii lehdistölle.