Lordi tarjoaa muuttoapua valittajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Euroviisuedustaja Lordi on sivaltanut epäilijöitään. Ennen Euroviisuja yleisönosastoilla kirjoitettiin, että jotkut ihmiset olisivat valmiit muuttamaan Ruotsiin, mikäli Lordi pääsisi viisufinaaliin.

Nyt kun tuo kukkahattumummojen kauhukuva on toteutunut, Lordi yhtyeineen lupautuu heille muuttoavuksi.

– Minä voin ilmoittaa, että koko bändi tulee mielellämme pakkaamaan kaikille näille ja tullaan vilkuttamaan rajalle, Lordi kertoi MTV3:n Viihdeuutisten haastattelussa.

Lordi on äärimmäisen tyytyväinen finaalipaikkaan. Hänen mukaansa seuraava tähtäin on siinä, ettei ryhmä jäisi finaalin viimeiseksi.

– Ihan mahtavuushan olisi se, että mahtuisimme vaikka kuudenneksi Marionin ja Anneli Saariston kanssa samaan kastiin. Otetaan nyt ihan maltilla, ettei lähdetä hötkyilemään, Lordi ohjeisti suomalaisia viisufaneja.

Tänään Lordista on kirjoitettu lehdistössä ympäri maailmaa Taiwanissa ja muualla Kaukoidässä saakka. Eilisten semifinaalien jälkeen finaalin ennakkosuosikiksi on noussut Ruotsin viisukappale. Lordi pysyttelee yhä vedonlyöntitoimistojen kymmenen kärjessä.

Euroviisujen finaali kisataan lauantaina Ateenassa. Suora lähetys nähdään Suomessa TV2:lla alkaen kello 22.00.

Lue Lordin haastattelu tästä tai kuuntele koko haastattelu podcastina!