Eva Longoria siirtää häitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria on kertonut, ettei mene naimisiin niin kauan kun on mukana suositussa televisiosarjassa. Koripallotähti Tony Parkerin kanssa seurusteleva latinonäyttelijä haluaa näyttävät häät ja paljon lapsia, mutta vielä ei ole niiden aika.

Sarjan päättymisen jälkeen Longoria haluaa muuttaa takaisin kotikaupunkiinsa ja asettua sinne asumaan.

Täydelliset naiset pyörii vielä ainakin viisi vuotta, toivottavasti, joten minun on asetettava perheen perustaminen taka-alalle siihen saakka kunnes sarja loppuu. Sen jälkeen muutan takaisin kotikaupunkiini San Antonioon, Teksasiin, Longoria kertoi.

Sarjassa näyttelevän James Dentonin mukaan Täydelliset naiset tulee kokemaan suuria muutoksia toisen tuotantokauden lopussa, kun useita näyttelijöitä poistuu sarjasta. Mike Delfinon roolissa nähtävä Denton kertoo, että monet sarjan päätähdistä joutuvat ”takariviin”.

– Toisella tuotantokaudella Mikellä ei ole paljonkaan tehtävää. Sain juuri kolmannen tuotantokauden juonikartan ja siinä Mike on enemmän esillä, Denton kertoi People -lehdelle.