Britney Spears murtui kyyneliin ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina lapsensa melkein katuun pudottanut poptähti Britney Spears on murtunut kyyneliin ravintolassa, jossa hän oli ystävänsä ja Sean Preston-poikansa kanssa. Lelukauppakierrokselta ravintolaan hengähtämään siirtynyt Britney yritti peitellä kyyneliään poikansa avulla, mutta turhaan.

Britney alkoi itkeä pian ruoan tilaamisen jälkeen ja suuntasi nopeasti pyyhkimään kyyneleitään ravintolan wc-osastolle ennen poistumistaan ravintolasta. Paparazzien kamerat ehtivät kuitenkin ikuistamaan tilanteen.

Useiden yhdysvaltalaislähteiden mukaan murtumisen syynä pidetään median painostusta tuoretta äitiä kohtaan. Britney on saanut runsaasti kritiikkiä toilailuistaan poikansa kanssa. Yleisesti ollaan kuitenkin sitä mieltä, että jotenkin Britney on saatava toimimaan vastuullisemmin.

Mediassa on arvosteltu viime aikoina jopa Britneyn vaatetusta hänen esiintyessään poikansa seurassa. Paljastavat asut eivät lehtien mukaan sovi vastuulliselle äidille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat