Popmonsterit esiintyvät Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen indie-musiikin parhaimmisto nousee lavalle Tampereella elokuussa järjestettävässä Monsters Of Pop -tapahtumassa. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on kolmipäiväinen klubifestivaali.

Festivaalin kotimainen pääesiintyjä on Liekki. Muita varmistuneita esiintyjiä ovat Magenta Skycode, Tv-Resistori, Regina, Rättö ja Lehtisalo, Samae Koskinen ja Hänen Taikayhtyeensä, I Was A Teenage Satan Worshipper, Ville Leinonen, Custom Drummer, Tapes sekä Digitaalimiehet.

Järjestäjien mukaan festiivaalissa tullaan näkemään myös muutama ulkomainen yhtye.

Tampereen Rokkikasvot ry:n järjestämän festivaalin tapahtumapaikkoina ovat YO-Talo ja Ravintola Artturi. Monsters Of Pop nähdään 10.-12.8.2006.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat