Kylie Minogue varmisti paluunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään keikkatauolla ollut australialaistähti Kylie Minogue on viimein vahvistanut tiedot paluustaan. Rintasyövästä toipunut megatähti palaa esiintymislavoille ensi vuoden kesällä maineikkaassa Glastonbury Festivalissa Britanniassa.

– Kylie tulee ehdottomasti olemaan sunnuntai-iltamme pääesiintyjä. Haluamme hänen tekevän kaiken sen, mitä nähtiin jo Showgirl-kiertueella. Olen huolissani siitä, onko se hänelle hieman liian aikaista, mutta Kylie on todella innoissaan. Hänen taustavoimansa sanoivat, ettei asiasta tarvitse edes sopimusta – pelkkä kädenpuristus riittää, Michael Eavis hehkuttaa kiinnitystä Daily Star -lehdessä.

Kyliellä havaittiin rintasyöpä kaksi vuotta sitten, jolloin hän joutui keskeyttämään Showgirl-kiertueensa ja siirtymään sairaalahoitoon. Tuolloin hän joutui perumaan seitsemän kiertueensa keikkaa.