Idol-juontaja putosi lasipöydän läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiojuontaja Ryan Seacrest on loukkaantunut lievästi pudotessaan lasipöydän läpi maanantaina. American Idol -ohjelman juontajana myös Suomessa nähty Seacrest kykeni itse soittamaan ambulanssin paikalle Los Angelesin kuuluisaan Kodak-teatteriin.

31-vuotias tähti kuvaili onnettomuuttaan pelottavaksi.

– Päättelin olevani niin kevyt, että voin istua pöydälle. Niinpä istuin siihen lasin päälle ja olin siinä noin kaksi ja puoli minuuttia. Sitten asetin käteni pöydän keskelle ja yhtäkkiä kuului valtava pamahdus ja putosin läpi keskeltä pöytää. Jalkani osoittivat ylös ja olin lasimurskan seassa. Tunsin itseni maailman suurimmaksi idiootiksi, Seacrest tilitti yhdysvaltalaisen KissFM -radion haastattelussa.

Juontaja selvisi tapauksesta suhteellisen pienin vammoin ja nyt hän liikkuu enää käsi paketissa. Ryan Seacrest kykenee jatkamaan työskentelyä vammoistaan huolimatta.

– Olen kunnossa. Pahinta ei ollut itse onnettomuus, vaan se, että aikatauluni myöhästyi 45 minuuttia, Seacrest vitsaili haastattelussa.