Marlon Brandon viimeinen elokuva tehdään valmiiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kummisetä -elokuvista tutun näyttelijä Marlon Brandon viimeiseksi jäänyt elokuva on päätetty tehdä valmiiksi. Brando -nimisen elokuvan kuvaukset lopetettiin kun elokuvan päätähti menehtyi kesken kuvausten heinäkuussa 2004.

Elokuvan tuottaja Ridha Behi on nyt kaivanut elokuvan arkistosta ja päättänyt jatkaa sen kuvauksia. Elokuvan nimeksi tulee nyt Citizen Brando ja alkuperäisen tarinan sijaan siitä tulee osin fiktiota ja osin dokumentaarista materiaalia ohjaajan ja Brandon tapaamisista.

– Pyrin korostamaan elokuvalla arabimaailman ja Yhdysvaltojen välisiä ristiriitoja, ja tuon suhteen jännitteet ovat vain kasvaneet kahdessa vuodessa, ohjaaja perusteli.

Elokuvan alkuperäinen tarina kertoi tunisialaisesta pojasta, joka matkustaa Yhdysvaltoihin tapaamaan sankariaan Brandoa ja etsimään amerikkalaista unelmaa.