Angelinan ja Bradin perheenlisäys: Tytär tuli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa, kun Jolie synnytti eilen illalla Namibiassa tyttären. Lapsen nimeksi on People-lehden mukaan tulossa Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Perhe on asustellut huhtikuusta saakka Namibiassa sijaitsevassa lomakohteessa, jossa heitä on vartioinut oma turvallisuusjoukkonsa ja Namibian poliisi. Heidän toimestaan paparazzit on kyetty pitämään kaukana perheestä. Vauvauutinen julkaistiin 11. tammikuuta, kun molempien tähtien tiedottajat vahvistivat huhut raskaudesta.

Mr & Mrs Smith -elokuvan kuvauksissa rakastunut pariskunta on rankattu maailman kauneimmaksi pariskunnaksi, joten perheen uusimmalla tulokkaalla pitäisi olla niin sanotusti hyvät geenit.

Pariskunnalla on jo entuudestaan kaksi Jolien adoptoimaa lasta, 4-vuotias poika Maddox ja lähes vuoden ikäinen tytär Zahara. Maddox adoptoitiin Kambodzasta ja Zahara Etiopiasta. Pitt hakee parhaillaan lasten viralliseksi holhoojaksi.