Lordin puolesta vetoomus myös Ranskassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalaiset Lordi-fanit ovat perustaneet adressin, jolla vastustetaan maan Euroviisujuontajien Lordi-vastaisuutta. Maan viisulähetyksen kommentaattoreina toimineet Michel Drucker ja Claudi Siar puhuivat Lordista halventavaan sävyyn ja vannoivat, ettei yhtyeellä ole mitään mahdollisuuksia voittoon.

Voiton sijaan he päättelivät Lordin löytyvän ensi vuonna Pariisin eläintarhasta. Adressissa vaaditaan kommentaattoreiden anteeksipyyntöä sekä Lordilta että rock-yleisöltä. Eilisiltaan mennessä adressin oli allekirjoittanut 13.392 ihmistä ja mukana oli myös lukuisia suomalaisia nimiä.

63-vuotias Michel Drucker on tunnettu ranskalainen toimittaja ja televisiokasvo. Tunnetuksi hän nousi selostaessaan jalkapalloa vuoteen 1986 saakka. Sittemmin Drucker on ollut mukana monissa kiistanalaisissa ohjelmissa. Hänen vanhempi veljensä on ranskalainen televisiojohtaja.

Adressin voi allekirjoittaa tästä.