Brad ja Angelina lahjoittivat jättisumman sairaaloille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lapsensa Namibiassa synnyttänyt Angelina Jolie ja hänen miehensä Brad Pitt ovat lahjoittaneet paikallisille sairaaloille peräti 300.000 dollaria, joilla he toivovat auttavansa muiden lapsien synnytyksiä ja terveydenhoitoa.

– Haluamme lahjoittaa Namibialle ja niille ihmisille, jotka ovat olleet kovin ystävällisiä meille, Pitt ja Jolie kertoivat lausunnossaan.

Namibian ympäristö- ja turistiministeri Leon Jooste kertoi, että rahat käytetään sairaaloiden äitiysosastoihin ja että lahjoitus tulee parantamaan merkittävästi Namibian lasten terveyttä.

Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi Shiloh Nouvel Jolie-Pitt voi hyvin. People-lehden mukaan Brad oli läsnä synnytyksessä ja oli vaimonsa vierellä tukemassa tätä. Lapsi syntyi yksityisessä sairaalassa, mutta suurin osa namibialaisista käyttää yleisiä sairaaloita, joihin Hollywood-parin tuki ohjataan, uutistoimisto AP kertoo.

Lisäksi Brad ja Angelina lahjoittivat 15.000 dollaria Swakopmundissa sijaitsevalle koululle, jossa he vierailivat. Shiloh Nouvelille tarjotaan Namibian kansalaisuutta mikäli pariskunta sen haluaa.