Ensimmäinen Stara-lehti ilmestyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen viihdelehtien kenttä on saanut tänään uuden tulokkaan, kun Viihdelehti Stara ilmestyi myös printtimuotoisena lehtenä. Stara on ilmaislehti, joka jaetaan postitse tilaajille kotiin.

Kiiltäväkantinen ja laadukas viihdealan aikakauslehti tulee jatkossa kilpailemaan vahvasti jo olemassa olevien maksullisten viihdelehtien kanssa.

Painetussa Stara-lehdessä on Stara.fi -verkkojulkaisua enemmän asiaa viihde-elektroniikasta, tuotetestejä ja esittelyjä sekä kuvaraportteja Hollywoodin ja Suomen viihdealan tapahtumista. Luonnollisesti mukana on tuttuun tapaan myös supertähtien haastatteluja, pelejä, musiikkia ja elokuvia.

Ensimmäisessä lehdessä

Ensimmäisessä numerossa haastattelussa ovat Eva Longoria, Lordi, Carmen Electra, Marie Serneholt, Amy Diamond, 50 Cent, Akcent, Shakira, Darin ja K-Maro. Testissä tietokoneiden digiboksit, kesän uutuusjuomat, videokännykät ja mp3-soittimet. Lisäksi aiheena Kummisetä-elokuvat ja The Godfather -peli sekä kuvareportaasit Hollywoodista ja NRJ In The Park -konsertista.

Mukana on myös Sinä ja stara -kuvaosio, jossa julkaistaan Staran lukijoiden poseerauksia julkkisten kanssa. Julkaistut kuvat palkitaan.

Ensimmäinen numero on jo postitettu tilaajille ja lehti kolahtaa postiluukusta muutaman päivän sisällä.

Tilaa oma Stara-lehtesi tästä!