Kasarihevin juhlaa Saunassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 8. – 10. kesäkuuta järjestettävä Sauna Open Air -festivaali nostaa päälavalle legendaarisia kasarihevin megatähtiä, kun lauantaina yleisöä villitsevät W.A.S.P. ja Twisted Sister. Ennen niitä yleisölle tarjoilee räväkän settinsä myös euroviisuedustajamme Lordi.

Edellämainittujen lisäksi Saunan lauteilla nähdään myös Cradle Of Filth ja Iggy & The Stooges sekä kotimaisista muiden muassa Teräsbetoni, Diablo, Flaming Sideburns, Stam1na, Blake, Finntroll ja Charon.

Tampereen Eteläpuistossa järjestettävään päätapahtumaan ei ole ikärajaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat