Paris Hilton riisuu seuraavaksi valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on jatkaa elokuvauraansa komedialla. National Lampoon’s Pledge -elokuvassa nähtävä Paris on kertonut, että kyseisessä leffassa hänen vartalonsa nähdään useissa paljastavissa kohtauksissa.

– Se on erittäin seksikäs elokuva. Se kertoo kuumista opiskelijatytöistä ja kaikki ovat kauniita. Siinä on paljon seksikkäitä kohtauksia, joissa olen mukana, Paris kertoi Britannian Top Of The Pops -listaohjelmassa.

Paris oli kuitenkin raivoissaan, kun paljastavien kohtausten mukana olo selvisi. Hän jätti tästä syystä kokonaan väliin elokuvansa Britannian ensi-illan.

– Olin vihainen, koska he leikkasivat viimeisen version ilman minun lupaani. Otin roolin alunperin sillä ehdolla, että en olisi alastonkohtauksissa koska halusin, että minut otetaan vakavasti. Nyt he ovat lisänneet elokuvaan useita alastonkohtauksia. Olin niin vihainen, että jätin väliin oman ensi-iltani, Paris kertoi.

Elokuvassa Paris Hilton näyttelee räväkkää ja muita hieman vanhempaa opiskelijatyttöä, joka saa nuoremmat opiskelijat toteuttamaan erilaisia tempauksia päästäkseen hänen suosioonsa ja sisarkuntaansa.

Paris kiistää väitteet, joiden mukaan hän oli kuvausryhmälle roolihahmonsa kaltainen ”narttu” myös kuvausten ulkopuolella.

– En tiedä mistä nämä huhut ovat saaneet alkunsa. Olen yksi maailman kilteimmistä tytöistä ja tulen toimeen kaikkien kanssa, kunhan he eivät ole ilkeitä minulle, Paris vannoi.