Dave Navarro tunnusti homoseksin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Dave Navarro on myöntänyt haastattelussa harrastaneensa seksiä miehen kanssa, mutta kiistää olevansa kuitenkaan homoseksuaali.

Näyttelijä Carmen Electran kanssa naimisissa oleva Navarro totesi, että seksikokemukset saman sukupuolen edustajien kanssa vahvistivat hänen olevan pesunkestävä hetero.

– Olen huomannut kokeilujeni kautta, että en ole homo tai edes biseksuali, Navarro kertoi Newsmagazinen haastattelussa.

Bändin vokalisti Anthony Kiedisiä musiikkivideossa suudellut tähti korostaa, ettei ole koskaan joutunut miehen vieteltäväksi, vaikka on ollut tilanteissa, joissa se olisi ollut mahdollista. Navarro ilmoitti valitsevansa julkkispartnerikseen mieluiten Johnny Deppin, jos hän olisi niin sanotusti ”miehiin päin”.

Vaimo Carmen Electra kertoi äskettäin olleensa ihastunut 80-luvulla suosittuun rocktähti Joan Jettiin. He näyttelivät Jettin tuoreimmassa musiikkivideossa pariskuntaa, eikä Electran roolihahmo osaa päättää olisiko miesten vai naisten kanssa.