Lost-tähti pääsi odotettua aiemmin vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost -sarjan näyttelijä Michelle Rodriguez pääsi vankilasta jo toistamiseen ennen aikojaan. Hän istui kahden kuukauden tuomiostaan vain neljä tuntia ja 20 minuuttia. Viime kuussa hän selvisi viiden vuorokauden tuomiostaan kolmella vuorokaudella.

– On tarpeetonta todeta, että syyttäjä ei tule olemaan iloinen kuullessaan tästä, mutta sheriffin tapana on päästää jotkut ei-väkivaltaiset lainrikkojat lyhyemmällä tuomiolla, koska vankilat ovat täynnä, Los Angelesin syyttäjänviraston tietottaja pahoitteli.

27-vuotias Rodriguez joutuu kuitenkin suorittamaan istumatta jääneestä tuomiostaan osan 30 tunnin yhteiskuntapalveluna ja joutuu olemaan vielä kaksi vuotta koeajalla.

Muutaman tunnin vankilareissunsa jälkeen näyttelijä bongattiin paikallisen hotellin baarista.

– Michelle on iloinen, että asiat menivät näin. Hän tietää, että se oli kirjaimellisesti ”vapaudut vankilasta” -kortti. Hän on ottanut vastuun aiemmista teoistaan ja nyt hän voi keskittyä uraansa, ystävä kertoi People -lehdelle.

Michelle Rodriguez näyttelee Lost-sarjassa Ana Lucian roolia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat