Lost-tähti pääsi odotettua aiemmin vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost -sarjan näyttelijä Michelle Rodriguez pääsi vankilasta jo toistamiseen ennen aikojaan. Hän istui kahden kuukauden tuomiostaan vain neljä tuntia ja 20 minuuttia. Viime kuussa hän selvisi viiden vuorokauden tuomiostaan kolmella vuorokaudella.

– On tarpeetonta todeta, että syyttäjä ei tule olemaan iloinen kuullessaan tästä, mutta sheriffin tapana on päästää jotkut ei-väkivaltaiset lainrikkojat lyhyemmällä tuomiolla, koska vankilat ovat täynnä, Los Angelesin syyttäjänviraston tietottaja pahoitteli.

27-vuotias Rodriguez joutuu kuitenkin suorittamaan istumatta jääneestä tuomiostaan osan 30 tunnin yhteiskuntapalveluna ja joutuu olemaan vielä kaksi vuotta koeajalla.

Muutaman tunnin vankilareissunsa jälkeen näyttelijä bongattiin paikallisen hotellin baarista.

– Michelle on iloinen, että asiat menivät näin. Hän tietää, että se oli kirjaimellisesti ”vapaudut vankilasta” -kortti. Hän on ottanut vastuun aiemmista teoistaan ja nyt hän voi keskittyä uraansa, ystävä kertoi People -lehdelle.

Michelle Rodriguez näyttelee Lost-sarjassa Ana Lucian roolia.