Angelina Jolie rekisteröi lapsensa verkkotunnuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin esikoisensa synnyttänyt näyttelijä Angelina Jolie ei aikaillut suojatessaan lapsensa nimen internetissä. Hän rekisteröi nimen mukaisen verkkotunnuksen heti lapsen synnyttyä.

Julkkispariskunnan Shiloh Nouvel Jolie-Pitt -nimisen tyttären domain, shilohnouveljoliepitt.com, rekisteröitiin pariskunnan juristien toimesta jo samana iltana kun lapsi syntyi.

Näin Jolie ja Brad Pitt halusivat suojella itseään kiristysyrityksiltä, jollaisia on viime aikoina ollut paljon. Lukuisat julkisuuden henkilöt taistelevat hyötymistarkoituksessa rekisteröityjen verkko-osoitteiden kanssa.

Playboy-lehden Hugh Heffner on ilmoittanut haluavansa Angelina Jolien lehtensä alastonkuviin, kun hän on ensin hoikistunut synnytyksen jälkeen. 80-vuotias Heffner haluaa esitellä maailman seksikkäimpiin kuuluvan tähden vartaloa lehdessään.