Foo Fightersin keulahahmo on elossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen Foo Fighters -yhtyeen keulahahmo Dave Grohl on suivaantunut internetissä leviävästä huhusta, jonka mukaan hän olisi kuollut. Grohl sai tietää asiasta, kun hänen ystävänsä jätti hänen puhelinvastaajaansa viestin, joka oli osoitettu Grohlin vaimolle. Viestissä pahoiteltiin Daven kuolemaa.

Parhaillaan yhtyeensä seuraavaan kiertueeseen valmistautuva rokkari on kuitenkin vahvasti elossa.

– Ihmeellistä, mutta olen ilmeisesti päässyt niiden tähtien joukkoon, joiden kuolemasta kiertää internetissä perättömiä huhuja. Olen kuin torakka, ja kuvioissa vielä pitkään, Grohl lupasi NME-lehden haastattelussa.

Dave Grohl kiistää sopineensa vuosia kestäneen riitansa Courtney Loven kanssa. Kiistaa on käyty Nirvana -yhtyeen kappaleiden oikeuksista oikeudessa saakka. Love ilmoitti äskettäin, että hän olisi sopimassa kiistansa Grohlin kanssa yhteisellä lounaalla. Grohlin mukaan hän ei ole edes neuvotellut sovinnosta.

Uusimmat