Jennifer Aniston viuhahteli alasti kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston on nykyisin sinut itsensä kanssa – myös alastomana. Hän nimittäin tempaisi tuoreimman The Break Up -elokuvansa kuvauksissa käyskentelemällä täysin alastomana kuvauspaikalla. Aniston nautti alastomuudestaan täysin siemauksin.

– Minä halusin hieman hullutella, otin paitani pois ja huusin ”Woo! Woo!”. Ilmeisesti täysin alastomana kävelemisessä on jotain vapauttavaa. Tunnen oloni mukavaksi alastomana, Jennifer Aniston kertoi OK! -nuortenlehdelle.

Varsinaisissa alastonkohtauksissa Jenniferillä oli vastanäyttelijänään poikaystävä Vince Vaughn, joten kohtauksien alastomuudessa ei ollut hänelle mitään epätavallista.

Jennifer myönsi viimein seurustelun!

Näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston ja Vince Vaughn ovat viimeinkin vahvistaneet mediassa jo pitkään kiertäneet ”varmat tiedot” suhteestaan. He ilmoittivat seurustelevansa tuoreimman The Break Up -elokuvansa markkinointitilaisuudessa. Juuri kyseinen elokuva saattoi heidät yhteen.

– Minulle se oli heti, että ”Vau!”. Sellaisia hetkiä tulee todella harvoin, Jennifer kertoi ensitapaamisestaan Vincen kanssa.

Myös Vince kertoi tunteneensa jo ensitapaamisella vetoa Jenniferiin. Hänen mukaansa varsinkin Anistonin huumorintaju kolahti häneen.

– Pidin hänestä välittömästi. Hän on kerrassaan upea. Huumorintaju on tärkeää, sillä pidän henkilöistä, jotka saavat minut nauramaan. Mielestäni on tärkeää, että jokaisella on joku joka saa nauramaan, Vaughn puolestaan kertoi.

Pariskunta on asettumassa mahdollisesti Chicagoon, jossa olevasta asunnosta he ovat tehneet jo tarjouksen. Anistonin mukaan hän viihtyy Chicagossa, koska siellä on mukavia ihmisiä.

Uusimmat