Madonna sätti faniaan keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna huomasi Confessions -maailmankiertueensa Las Vegasin keikalla miehen, joka ei tanssinut. Tähti ei pitänyt tylsistyneen katsojan olemuksesta, joten hän päätti sättiä miestä mikrofonin kautta.

– Jos aiot vain istua siellä, niin voisit ainakin hymyillä!, Madonna vaati The Scoop-lehden mukaan.

Madonna on vahva ehdokas ruotsalaisen vaatejätti Hennes & Mauritzin seuraavaksi supermalliksi. Hän on mahdollisesti ensi syksyn mainoskuvien julkkistähti. Expressen -lehden mukaan Madonna on jo neuvotellut asiasta H&M:n kanssa. Madonna näkyisi erityisesti yrityksen julisteissa ja mainoksissa.

Hennes & Mauritz ei ole kuitenkaan vahvistanut tietoja, vaan tiedottajat ovat todenneet tiedotuspolitiikkansa kieltävän yhtiöstä kirjoitettujen juttujen kommentoimisen.

Viime vuonna H&M:n kasvona nähtiin supermalli Kate Moss, joka jäi sittemmin kiinni kokaiinin käytöstä ja sai kenkää vaatemerkiltä. Myös Naomi Campbell, Cindy Crawford ja Anna Nicole Smith ovat olleet yrityksen malleina.