Madonna sätti faniaan keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna huomasi Confessions -maailmankiertueensa Las Vegasin keikalla miehen, joka ei tanssinut. Tähti ei pitänyt tylsistyneen katsojan olemuksesta, joten hän päätti sättiä miestä mikrofonin kautta.

– Jos aiot vain istua siellä, niin voisit ainakin hymyillä!, Madonna vaati The Scoop-lehden mukaan.

Madonna on vahva ehdokas ruotsalaisen vaatejätti Hennes & Mauritzin seuraavaksi supermalliksi. Hän on mahdollisesti ensi syksyn mainoskuvien julkkistähti. Expressen -lehden mukaan Madonna on jo neuvotellut asiasta H&M:n kanssa. Madonna näkyisi erityisesti yrityksen julisteissa ja mainoksissa.

Hennes & Mauritz ei ole kuitenkaan vahvistanut tietoja, vaan tiedottajat ovat todenneet tiedotuspolitiikkansa kieltävän yhtiöstä kirjoitettujen juttujen kommentoimisen.

Viime vuonna H&M:n kasvona nähtiin supermalli Kate Moss, joka jäi sittemmin kiinni kokaiinin käytöstä ja sai kenkää vaatemerkiltä. Myös Naomi Campbell, Cindy Crawford ja Anna Nicole Smith ovat olleet yrityksen malleina.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat