Jessica Alba pelkää alastonkuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpiin näyttelijöihin lukeutuva Jessica Alba aloittaa pian Fantactic Four -elokuvan jatko-osan kuvaukset ja haluaisi siksi itselleen rajattoman rusketuksen.

Euroopassa lomaillut Alba halusi kovasti ottaa aurinkoa yläosattomissa vanhan mantereen rannoilla, mutta pelkäsi paparazzien nappaavan hänestä paljastavia kuvia.

– Olisin tehnyt sen, jos paikalla olisi ollut vain minä ja poikaystäväni, mutta paparazzeja tuntui löytyvän joka puolelta. Pukeuduin bikineihin, koska ne näyttivät paremmilta ylläni, Alba kertoi USA Today -lehdelle.

Jessica Alba myöntää nauttivansa vartalonsa esittelystä nyt kun on jo hieman vanhempi. Nuorempana tyttönä hän tunsi syyllisyyttä kurvikkaasta ulkomuodostaan.

– Teini-ikäisenä pukeuduin farkkushortseihin myös uimarannalla. Olin epävarma hengaillessani lasten kanssa, jotka saivat minun tuntemaan minut vaivautuneeksi vartaloni takia. Nyt olen kuitenkin oppinut, että en saa hävetä jotain, mitä luoja on minulle antanut.

25-vuotias Alba juontaa tänä iltana Yhdysvalloissa vuoden 2006 MTV Movie Awards -tapahtuman. Hän on itse ehdolla kolmessa sarjassa, joista yksi on ”seksikkäin esiintyminen”.

– Se on aina ollut hullunhauska show, ja voin tuskin odottaa, että pääsen sen kaiken keskipisteeseen, Alba hehkutti illan lähetystä.