Juanes saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinorockin supertähti Juanes saapuu keikalle Suomeen 1. elokuuta, kun hän esiintyy Helsingin Jäähallissa.

Suureen suosioon ympäri maailman noussut Juanes on ollut vuonna 2004 julkaistulla Mi Sangre -albumillaan Suomen virallisen listan kärkisijoilla 14 viikkoa. Kultalevyrajan kyseinen albumi saavutti Suomessa jo kolmen viikon kuluttua ilmestymisestään.

Juanes nousi suomalaisten tietoisuuteen hittisinglellään La Camisa Negra. 34–vuotias laulaja-lauluntekijä on julkaissut kolme albumia, joita on myyty yhteensä yli kuusi miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Tuoreinta Mi Sangre -albumia on myyty jo yli kolme miljoonaa. Juanes on voittanut kaksitoista Latin Grammy – sekä seitsemän Latin Billboard –palkintoa. Arvostettu Time-lehti rankkasi Juanesin hiljattain maailman sadan tärkeimmän henkilön joukkoon.

Mi Sangre, eli Minun vereni, kuvastaa hyvin Juanesin suhdetta musiikkiin:

– Rakastan musiikkia. Se on minulle kuin uskonto, koko elämäni tarkoitus. Laitan musiikkiin koko sydämeni ja täyden sieluni, Juanes sanoo.