Lost-tähti sai elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Lost-sarjassa näyttelevä Naveen Andrews on kiinnitetty mukaan The Brave One -elokuvaan, jonka pääosissa nähdään Jodie Foster ja Terrence Howard. Eilen ilmoitettiin myös Mary Steenburgenin saaneen roolin samasta elokuvasta.

Kostonhimoisesta naisesta kertovan elokuvan ohjaa Neil Jordan. Naveen näyttelee elokuvassa Fosterin roolihahmon miestä. Leffan kuvaukset alkavat elokuussa ja elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 22. kesäkuuta 2007, Variety -lehti uutisoi.

Sayid Jarrahin roolissa Lost-sarjassa näyttelevä Naveen Andrews on tehnyt elokuva- ja mainoselokuvarooleja jo aiemmin, mutta vasta Lostin menestyksen myötä hän on saamassa suurempia leffarooleja. Aiemmin hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Mighy Joe Young, Rollerball, Bombay Boys ja Wild West.