Raptähden juhlaseura maksoi 218.000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilija Wayne Rooney on maksanut 150.000 puntaa, eli 218.000 euroa, illasta hiphop-tähti Puff Daddyn kanssa New Yorkissa. Bailuseura oli myynnissä David ja Victoria Beckhamin järjestämässä juhlagaalassa. Rooney voitti huutokaupassa Sharon Osbournen, joka olisi myös ollut valmis maksamaan omaisuuksia illasta Puffyn kanssa.

Hankinnan jälkeen Wayne Rooney kuitenkin tajusi, että illanvieton ajankohtaa pitää siirtää, koska hänellä ei ole vielä tarpeeksi ikää juhlia Yhdysvalloissa. 20-vuotias futari täyttää 21 vuotta vasta 24. lokakuuta. Mukaan on lähdössä tyttöystävä Coleen McLoughlin.

– Wayne rakastaa P Diddyn musiikkia ja oli valmis tarjoamaan paljon tuosta ikimuistoisesta illasta New Yorkissa. Eräs hänen ystävänsä kertoi myöhemmin, että hänen tulee olla 21-vuotias, jotta voisi juhlia kunnolla Yhdysvalloissa. Wayne ei ollut ajatellut asiaa koska hän ei ole ollut Yhdysvalloissa, lähde kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Juhlailtaan tulee mitä ilmeisimmin kuulumaan runsaasti nestemäisiä aineita, sillä Puff Daddy tunnetaan suurena Cristal-shampanjan ystävänä.