The Omen -elokuvaa vaivasi mystinen epäonni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään, 6.6.2006, maailman ensi-iltansa saava The Omen -elokuva kertoo paholaisen saapumisesta maan päälle ja Ilmestyskirjan ennustamasta maailmanlopusta. Mystinen ja joidenkin mielestä hyvin vakava aihe kosketti elokuvan kuvausryhmää konkreettisesti kuvausten aikana.

Kuvauksissa sattui muutamia kovin outoja tapauksia. Esimerkiksi kuvausryhmän ajoneuvon perään törmänneen taksin numero oli 666. Lisäksi eräänä perjantaina kuvattu materiaali tuhoutui selittämättömästä syystä kokonaisuudessaan. Yhteensä filmiä tuhoutui tuona päivänä peräti neljä kilometriä, mikä on hyvin epätavallista.

Kuvausryhmän mukaan kuvauksissa tapahtui myös muita selittämättömiä asioita, mutta niistä he eivät halua ainakaan vielä tässä vaiheessa kertoa tarkemmin.

Lue The Omen -elokuvan arvostelu tästä.