Viihdeveteraanit juhlivat Krokotiilirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Tampereella järjestetyssä Krokotiilirockissa juhlittiin keskitetysti useiden viihdemaailman ammattilaisten 50-vuotispäiviä. Illan aikana lavalle nousi kattava otos tuttuja viihdetaivaan tähtiä ja tähtisadetta nähtiin myös juhlayleisön puolella.

Vuonna 1956 syntyneinä juhlakaluina juhlivat muiden muassa laulaja Pate Mustajärvi, televisiokasvo-rumpali Antero Mertaranta, rumpali Matti Takala, näyttelijä Ilpo Hakala, pianisti Masi Luoma ja DJ Pentti Teräväinen.

Syntymäpäiväsankareiden muodostaman yhtyeen lisäksi lavalla nähtiin myös Dave Lindholm ja tilaisuuden juontanut artisti-kansanedustaja Mikko Alatalo. Krokotiilirockista ollaan mahdollisesti tekemässä vuosittainen musiikki- javiihdealan ammattilaisten tapahtuma.