Kylie Minogue valittiin vuoden naiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintasyövästään parantunut poptähti Kylie Minogue valittiin eilen Lontoossa järjestetyssä Glamour Women of the Year Awards -gaalaillassa vuoden naiseksi. Perusteluina oli muun muassa hänen menestyksekäs taistelunsa rintasyöpää vastaan.

Kylie ei itse päässyt osallistumaan viihdealan tapahtumaan, mutta lähetti yleisölle tervehdyksensä.

– Teidän tukenne on ollut uskomattoman suuri apu ja toivon näkeväni teidät henkilökohtaisesti hyvin pian!

Illan muina voittajina Charlotte Church valittiin vuoden brittiläiseksi sooloartistiksi, Billie Piper vuoden brittiläiseksi televisionäyttelijäksi ja Liz Hurley vuoden yrittäjäksi lanseeraamansa ranta-asustemalliston ansiosta.

Sharon Osbourne oli vuoden televisiopersoona, Big Brother -juontaja Davina McCall vuoden juontaja ja supermalli Naomi Campbell vuoden lahjoittaja. Jenkkipuolella palkittiin myös vuoden yhdysvaltalaisena televisionäyttelijänä Täydelliset naiset -sarjan Nicollette Sheridan ja vuoden elokuvantekijänä Emma Thompson.