Jackass-tähti Bam Margera Ankkarockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass -ohjelmasta tuttu vauhdikas Bam Margera saapuu Ankkarockiin esiintymään yhdessä CKY -yhtyeen kanssa. Yhtye on noussut viime aikoina suosituksi erityisesti skeittileffoissa soineiden kappaleidensa ansiosta.

Bam ja CKY linkittyvät toisiinsa Bamin veljen kautta, joka on yhtyeen rumpali. Korsossa lauantaina 5. elokuuta esiintyvän yhtyeen nimi on lyhenne sanoista Camp Kill Yourself.

Festivaalin tämän vuoden ankkahahmot on julkistettu. Päälavan Ankkana nähdään Children Of Bodomista tuttu Alexi Laiho ja

Puistolavaa tähdittävät PMMP:n tytöt Mira ja Paula.

Ankkarockin ohjelmistossa on tuotantoteknisten syiden vuoksi tapahtunut aikataulumuutos. Aikaisemmista tiedoista poiketen Lemonator esiintyy Korsossa jo lauantaina ja vastaavasti Maija Vilkkumaa sunnuntaina.

Ulkomaisista esiintyjistä tapahtumassa nähdään muiden muassa Ministry (USA), Turbonegro (NOR), Dropkick Murphys (USA), Flogging Molly (IRL/USA), Danko Jones (CAN), Opeth (SWE) ja Backyard Babies (SWE).