Gwen Stefani oikeuteen plagioinnista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin esikoisensa synnyttänyt poptähti Gwen Stefani on joutumassa oikeuden eteen laukkusarjan kopioinnista. Hän suunnitteli taannoin Schifter and Partners -merkille oman Harajuku Lovers -laukkusarjansa ja nyt kilpaileva merkki on haastanut yrityksen oikeuteen.

LeSportsac syyttää Stefania tuotteidensa kopioinnista ja vaatii Schifter and Partners -merkiltä miljoonan dollarin korvauksia. Stefanilta ei korvauksia ainakaan tässä vaiheessa vaadita, mutta hänet on kutsuttu oikeuteen todistamaan jutussa. Asiaa käsitellään oikeudessa syyskuussa.

LeSportsac haluaa oikeuden päätöksellä estää tulevaisuudessa myös Stefanin ja Schifter and Partnersin yhteistyön. Ilmeisesti yrityksellä on jotain hampaankolossaan, sillä yrityksen johtaja oli heillä töissä ennen kuin lanseerasi oman vaatemerkkinsä.

Gwen Stefanilla on myös oma LAMB -vaatemerkki, mutta se ei liity nyt käynnissä olevaan kiistaan.