X-Men -leffan tähti oli lapsena nudisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

X-Men -elokuvista tuttu näyttelijä Famke Janssen ei nolostunut, kun hän törmäsi kuvausten aikana alastomaan vastanäyttelijäänsä, sillä hänen perheensä vietti usein aikaa nudistirannoilla. Famke bongasi 67-vuotiaan Ian McKellenin Vancouverissa sijaitsevalta nudistirannalta.

– Joku kertoi minulle eräästä rannasta, joka minun pitäisi nähdä. Sinne päästyäni huomasin sen olevan nudistiranta ja ensimmäisenä näin vastanäyttelijäni Ian McKellenin täysin alastomana, Famke kertoi.

– Se ei ollut minulle uutta, sillä olen hollantilainen ja kävin lapsena perheeni kanssa paljon nudistirannoilla. He pelasivat tennistä, keilasivat ja kävivät joogassa alastomana. Joitain asioita tulisi kuitenkin jättää mielikuvituksen varaan.

Famke Janssen eli lapsuutensa Amsterdamissa, joka tunnetaan vapaamielisestä suhtautumisestaan päihteisiin ja esimerkiksi alastomuuteen.

Ian McKellen on kiinnitetty pääosaan X-Men -sarjan tiimoilta tehtävään Magneto -elokuvaan, joka saa alustavien tietojen mukaan ensi-iltansa ensi vuonna.