Jennifer Love Hewitt säästyi riisumiselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt on onnellinen uuden Ghost Whisperer -televisiosarjansa saamasta suosiosta, sillä sarjan menestyksen myötä hänen ei tarvitse esitellä kuuluisia rintojaan valkokankaalla.

Jenniferille on tarjottu viime aikoina useita rooleja, joissa hänen olisi pitänyt esiintyä vähintään yläosattomissa. Tähti tunsi itsensä lähinnä vaivaantuneelta seksikkäiden leffaroolien ristitulessa. Ilman televisiosarjan menestystä hänen olisi pitänyt niellä ylpeytensä ja suostua johonkin noista rooleista ja esiintyä valkokankaalla yläosattomissa.

– Koko loppuelämäni on julkisuudessa. Perhe-elämäni, hiusteni värit, painon nousut ja laskut, deittailut, kaikki on yleisesti jaossa. Alaston vartaloni ei kuitenkaan kuulu julkisuuteen, sillä jotain pitää jäädä myös minulle, menestyksestä helpottunut tähti kertoi New York Daily News-lehdessä.

Hewittin rinnoilla on nykyisin jopa aivan oma fanisivustonsa internetissä.