Eminem näyttelee lännenelokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem on kiinnitetty näyttelemään lännenelokuvaan. Kyseessä on elokuvaversio alunperin vuonna 1957 ensi-iltansa saaneesta Have Gun Will Travel -sarjasta, jonka pääosissa nähtiin tuolloin Richard Boone.

Paramount-elokuvastudio ei ole vielä vahvistanut kiinnitystä, mutta muista lähteistä saatujen tietojen mukaan Eminem tulee näyttelemään elokuvassa Paladinia, nykypäivän palkkionmetsästäjää, Variety -lehti uutisoi. Leffa tulee olemaan sarjan 2000-luvun leffaversio, mutta siinä tullaan näkemään silti selviä vaikutteita esikuvastaan.

Elokuvan kuvauspaikaksi suunnitellaan tällä hetkellä Detroitia, joka on myös Eminemin kotipaikka. Kuvaukset alkavat vielä tämän vuoden puolella. Roolityön lisäksi Eminem tullee olemaan vahvasti mukana myös elokuvan soundtrack-levyllä.

Eminem teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2002 ensi-iltansa saaneessa 8 Mile -elokuvassa. Hän sai suorituksestaan erittäin positiivisia arvosteluja sekä katsojilta että kriitikoilta.