Hollywood-tähti pidätettiin puusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Daryl Hannah pidätettiin useiden muiden ihmisten kanssa Los Angelesissa, kun he yrittivät suojella tuhottavaksi määrättyä hedelmätarhaa. Kill Bill -elokuvassa nähty Hannah ja 25 muuta aktivistia haluavat säilyttää tunnelmallisen alueen.

Pidätyshetkellä Hannah oli kiivennyt 12 metrin korkeudelle pähkinäpuuhun. Hän oli viettänyt puussa jo kolme viikkoa halutessaan vastustaa pidätystään rauhanomaisin keinoin.

– Olen vakuuttunut, että teemme oikein, kun olemme yhtenä rintamana, Daryl Hannah kertoi uutistoimisto AP:lle matkapuhelimen välityksellä puusta ennen pidätystään.

Viimeisen kolmen viikon aikana Hannahin lisäksi paikalla ovat olleet myös countrytähti Willie Nelson ja folk-laulaja Joan Baez. He eivät olleet kuitenkaan paikalla, kun poliisi saapui pidättämään mielenosoittajia.

Los Angelesin poliisin tiedottaja Kerri Webb kertoi, että osa mielenosoittajista oli kahlinnut itsensä puistonpöytiin ja betonijärkäleisiin vastustaakseen alueen tuhoamista. Maa-alueen omistajan Ralph Horowitzin mukaan paikalle rakennetaan marketti.