Janet Jackson julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Janet Jackson on valmis aloittamaan uuden levynsä markkinoinnin. Huimasti pikavauhtia laihtunut tähti julkaisee syyskuun loppupuolella uuden 20 Years Old -albuminsa. Jacksonin edellisestä Damita Jo -levystä on kulunut jo kaksi vuotta.

Uuden levyn julkaisun aikaan tulee kuluneeksi 20 vuotta Janetin Control -läpimurtolevystä, joka julkaistiin siis vuonna 1986. Siitä lähtien Janet on kuulunut popmaailman suosikkeihin ja hänen levyjään on myyty miljoonia. Billboard-lehden mukaan Janet on maailman suosituimpien artistien listalla yhdeksäntenä. Edellinen albumi Damita Jo ei kuitenkaan lunastanut odotuksia ja nyt paineet hittilevystä ovat korkealla.

Jacksonin artistiperheen nuorimmainen julkaisee ensimmäisenä singlenä tulevalta albumiltaan lähipäivinä Call On Me -singlen, jossa vierailee hiphop-tähti Nelly.

Musiikkiuransa lisäksi Janet on tehnyt töitä myös näyttelijänä. Hän on tähdittänyt urallaan jo useita elokuvia ja 80-luvulla pyörinyttä Fame -televisiosarjaa.