Britney Spears lomalle ilman miestään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioliittonsa tulevaisuuden kanssa painiskeleva poptähti Britney Spears suunnittelee lomailevansa ilman miestään. Suunnitelmissa on rentouttava lasketteluloma Chilessä miespuolisen henkivartija-lastenhoitaja Perry Taylorin kanssa.

– Britney haluaa matkustaa jonnekin, jossa hän voi ottaa etäisyyttä avioliittonsa parin viime kuukauden tapahtumiin. Hänen mielestään Chile voisi sopia juuri siihen, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Aviomies Kevin Federline on muutenkin kovin alamäessä, sillä taannoin Britney ajoi hänet ulos heidän yhteisestä asunnostaan. Myöhemmin poppari päästi wannabe-rapparin asumaan talon kellarissa, mutta yhteiseen aviovuoteeseen Kevinillä ei ole ollut asiaa enää viikkokausiin.

Yhdysvalloista kantautuvien huhujen mukaan Britney olisi jo laatinut avioeropaperit valmiiksi mahdollisen eron varalta.

Uusimmat