In Flames korvaa Kornin Provinssissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen In Flames -yhtye korvaa Provinssirockissa keikkansa peruneen Korn-yhtyeen sunnuntain pääesiintyjänä. Melodista death metallia soittava yhtye tunnetaan niin sanotun Göteborg-soundin kehittäjänä.

Eilen ”sairaustapauksen” takia esiintymisensä peruneen Coheed And Cambrian peruutus on aiheuttanut Ihmisten Juhlan lauantain ohjelmistoon joitain aikataulumuutoksia. Meksikolainen Los de Abajo siirtyy Saarilavalta Isoon Telttaan klo 16.30 ja Diablo siirtyy esiintymään Teltassa klo 18.30. Saarilavan klo 17 esiintyjä varmistuu myöhemmin.

Tänään käynnistyvä kolmepäiväinen festivaali tarjoaa parista peruuntumisesta huolimatta massiivisen kattauksen koti- ja ulkomaisia rocknimiä.

Ulkomaisista tähdistä Törnävänsaaressa esiintyvät muiden muassa Alice In Chains, The Ark, Deftones, Gnarls Barkley ja Soulfly. Kotimaisista festaria tähdittävät esimerkiksi Poets of the Fall, HIM, PMMP, Kwan, Don Johnson Big Band ja Apulanta.

Festivaalista toimitettuja kuvaraportteja löytyy tästä.

Uusimmat