Katie Holmes tienaa avioliitollaan jättiomaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruisen kanssa pian avioituva Katie Holmes tulee ansaitsemaan jättiomaisuuden sanoessaan ”Tahdon”. Pariskunnan avioehdossa on sovittu jopa 33 miljoonan dollarin summasta, jonka Holmes saa avioliiton myötä.

Sopimuksesta tihkuneiden tietojen mukaan Katie saa avioliitossaan 3 miljoonaa dollaria vuodessa 33 miljoonaan dollariin saakka siltä ajalta kun hän viettää rouva Cruisena. Tosin 11 vuoden jälkeen tuo 33 miljoonaa on kuitenkin vain murunen, sillä siinä vaiheessa Katie saa puolet Tom Cruisen jättimäisestä omaisuudesta.

Pariskunnan häitä tullaan viettämään vielä tämän vuoden aikana, sillä molemmat ovat ilmoittaneet avioituvansa lapsen syntymän jälkeen. Tytär Suri Cruise syntyi huhtikuussa. Ilkeiden huhujen mukaan Katie haluaisi nopeasti avioon, jotta saisi varoja taistella myöhemmin lapsen huoltajuudesta, jos pariskunta eroaisi myöhemmin.

– Jos Katie perääntyy nyt, Tom taistelee huoltajuuden itselleen oikeudessa. Katiella ei ole varaa käydä oikeutta. Hän tietää tarvitsevansa avioliittoa saadakseen rahaa oikeudenkäyntiin, jos tilanne kärjistyy eroon, lähde kertoi arvostetulle Newsweek-lehdelle.