Lordi yhä Britannian rock-listan valtias!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Euroviisuvoittaja Lordi sai briteiltä viisuissa täydet 12 pistettä. Nyt britit näyttävät todella hullaantuneen Lordin Hard Rock Hallelujah -kisakappaleeseen, sillä se jatkaa edelleen Britannian virallisen singlelistan rock-puolen ykkösenä.

Saavutuksen tekee entistäkin hienommaksi se, että kymmenen myydyimmän joukossa on tällä viikolla peräti kuusi uutuutta. Lordin taakse jäivät listalla esimerkiksi Korn, AFI, Billy Talent, Goo Goo Dolls, Breed 77 ja Avenged Sevenfold.

Lordin on yhä mukana myös Britannian maineikkaalla Top40-singlelistalla, jossa yhtyeen sijoitus on tällä viikolla 36. Pudotusta viime viikkoiseen sijoitukseen on 11 sijaa.

Suomen toinen rock-ylpeys HIM on Killing Loneliness -singlellään myös listalla. Tällä viikolla sijoitus on 17., jossa on edellisviikkoon laskua kymmenen sijaa. Suomalaisilla on aihetta ylpeyteen, sillä niin ikään suomalaisen Nightwishin Nemo -single on myös listan sijalla 20., jossa laskua viime viikkoon 8 sijaa.