Paris Hilton haluaa festarikeikoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuralle juuri siirtynyt miljoonaperijätär Paris Hilton haluaa osoittaa osaavansa laulaa myös livenä ja haluaisi siksi esiintyä rock-festivaaleilla Britanniassa.

Esikoislevynsä pian julkaiseva Paris kaavailee todistavansa laulutaitonsa kymmenien tuhansien ihmisten edessä, sillä hän on mielestään parhaimmillaan juuri laulamassa. Festivaalijärjestäjät eivät kuitenkaan innostuneet Parisin suunnitelmista, eikä hän saanut yhtään keikkakutsua jättifestareilta.

Parisin albumi tulee olemaan musiikillisesti sekoitus reggaeta ja hiphopia. Monipuolinen albumi on eräänlainen läpileikkaus Parisin monipuolisesta musiikkimausta. Hänen Stars Are Blind -singlensä julkaistaan ympäri maailmaa. Tuotokset julkaistaan Hiltonin Heiress Records -levy-yhtiön nimissä.

Aiemmin uutisoitiin, että albumin julkaisu myöhästyy, koska Paris haluaisi mukaan oman versionsa Gnarls Barkleyn Crazy -jättihitistä. Levylle on tulossa ainakin cover-versio Rod Stewartin Do You Think I’m Sexy? -hitistä.