Britney Spearsin alastonkuva lehden kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on tekemässä ”demit”, eli poseeraa raskaana ja täysin alastomana seuraavassa Harper’s Bazaar -lehden kannessa. Näyttelijä Demi Moore kohahdutti samanlaisella kuvalla Vanity Fair -lehden kannessa vuonna 1991.

Britneyn alastonkuva on toteutettu tyylillä, joten niin sanotut kriittiset paikat ovat visusti piilossa. Lehden mukaan hiuksensa tummaksi värjännyt Britney poseeraa julkaisun sisäsivuilla myös muissa kuvissa – myös stringeissä ja vaatteet päällä.

Eräissä kuvissa on mukana myös äitinsä sylissä nähtävä yhdeksän kuukauden ikäinen poika Sean Preston. Alastonta Kevin Federlineä ei kuvissa luonnollisestikaan näy.

Viime viikolla otetut kuvat vuotivat internetiin ja keskiviikkona osa niistä julkaistiin useilla verkkosivuilla. Tämän jälkeen Harper’s Bazaar julkaisi markkinointitarkoituksessa ohessa näkyvän kansikuvan. Kyseinen lehti julkaistaan 25. heinäkuuta.

Äskettäin Britney esiintyi faneja kuohuttaneessa Dateline -ohjelmassa Matt Lauerin haastattelussa. Erään kyselyn mukaan 87 prosenttia tuon haastattelun nähneistä arvostaa Spearsia vähemmän nähtyään ohjelman. New York Timesin mukaan kuvausryhmä luuli ensin saapuneensa paikalle vääränä päivänä, koska Britney oli niin ”räjähtäneen” näkoinen.

Viime päivinä paljon julkisuudessa ollut Britney onkin tuttu näky monille jo tuon haastattelun perusteella, joten on sanomattakin selvää, että lehden kansikuvaa on retusoitu jälkikäteen kovalla kädellä.